meer dan een leuke post

Social Media

Gericht adverteren op jouw doelgroep

Het hebben van een Facebook- LinkedIn of Instagrampagina vraagt om regelmatig posten van berichten. Daarnaast kan je op geen enkele andere plek zó gericht adverteren als op social media. Het klinkt allemaal makkelijk… maar hoe doe je dit professioneel?

Contentplan

Social Media kanalen zijn voortdurend in beweging en veranderen steeds qua mogelijkheden (en beperkingen.) Ook breiden de soort kanalen steeds meer uit: Van YouTube tot Facebook en Instagram, naar LinkedIn,  Pinterest of X… Maar welk kanaal en welke aanpak past nu bij jouw bedrijf?
Wil je je klanten up to date en daarmee geïnteresseerd houden? Dan doe je er goed aan regelmatig een bericht te posten. Geen tijd, inspiratie of geen idee hoe dit aan te pakken? Wij kunnen je helpen met jouw unieke  contentplan, zowel in tekst als beeld.

Adverteren

Social Media kanalen lenen zich ook goed voor advertenties. Het is dan wel zaak dit op de juiste manier aan te pakken. Inzicht in de platformen waarop jouw doelgroep actief is, is daarbij van belang. Een goede strategie is onmisbaar. En kennis van zaken zodat de advertentie in het juiste formaat staat op het juiste kanaal staat. Om maar een klein detail te noemen… 

Wat kan BLOCC voor jou betekenen?

Geen idee waar je moet beginnen? Wij helpen je graag op weg!