van goed idee, naar sterk verhaal

Wat we doen

We pakken doelgericht
jouw vraagstuk beet

En komen met creatieve oplossingen zonder vage termen en ingewikkelde praat. Het begint met een goed idee, een vraagstuk of probleem. Bij BLOCC bepalen we de doelgroep, de juiste toon, maken we keuzes in vorm, kleur en locatie. Alles komt samen in een goed ontwerp. Fraaie vormgeving en de juiste verzorging van drukwerk kunnen jouw onderneming extra onder de aandacht brengen. Van huisstijl tot advertentie, van poster tot flyer. Wij denken graag met je mee. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? We komen graag met je in contact!

Huisstijl en
grafisch ontwerp

De identiteit van je bedrijf

Het creëren van een stijlvolle en herkenbare huisstijl is meer dan een naam en mooi kleurtje. Wij zien een huisstijl als een unieke visuele identiteit die aansluit bij de doelgroep en de boodschap van je merk.

Daarnaast is het belangrijk dat die visuele identiteit overal in terug te vinden is. Het combineren van grafische en interactieve concepten die onderscheidend zijn ten opzichte van de concurrent, dat is waar wij goed in zijn! Wij geven jouw merk een upgrade door optimaal gebruik te maken van onze kennis en alle beschikbare middelen en toepassingen.

Is jouw bedrijf ook toe aan een volgende stap?

Online, websites
en Social Media

Online vindbaar én herkenbaar

Wij geven jouw merk een boost, ook online! Hoe we dat doen? Door slimme tools te combineren met creatieve communicatie.

Elk bedrijf is anders, maar of je nu een restaurant hebt of auto’s verkoopt; je wil (potentiële) klanten overtuigen van jouw product of dienst. 

We maken websites die er niet alleen fantastisch uit zien, maar ook nog eens zeer snel en gemakkelijk in gebruik zijn. 

Ter aanvulling op een nieuwe websites, kunnen we ook je site onderhouden,  SEO, SEA en Social Media kanalen inrichten en/of beheren. Meer bezoekers, meer likes, meer fans! 

blocc_reclamebureau_baarle-nassau_portolfio_omnicol_slider06

Buitenreclame en belettering

Ook op en langs de weg altijd in het zicht

Om de visuele identiteit van je bedrijf volledig door te trekken wil je natuurlijk ook onderweg opvallen. Van tijdelijke bewegwijzering tot opvallende neon-reclame: bij BLOCC maken we het allemaal! We zijn dan ook specialist op het gebied van all-round reclame. Denk hierbij aan autobelettering, spandoeken, gevelreclame, borden, vlaggen, lichtbakken, en ga zo maar door.

We bepalen samen met jou als klant welke middelen nodig zijn om je doelen te realiseren. We maken een passend ontwerp dat aansluit bij jouw wensen en natuurlijk het budget.

Office branding

Voor een functionele en inspirerende (werk-)omgeving

Office branding, oftewel het creëren van een sterke merkidentiteit en visuele uitstraling in je kantooromgeving.

Niet alleen kun je op deze manier een ruimte mooier en prettiger laten aanvoelen, er kunnen ook functionele pluspunten aan zitten. Denk maar aan signing en bewegwijzering. Zo weet iedereen waar de juiste afdeling, ingang of parkeerplaats is.
Is jouw kantoor ook toe aan een nieuwe uitstraling? Laat ons met je meedenken.

blocc_office-branding_02
blocc_reclamebureau_baarle-nassau_portfolio_tshirt_bedrukken_grenzeloos_Baarle

Zeefdruk en borduren

Stijlvol en herkenbaar

Wij helpen bij het ontwerpen en produceren van kwalitatieve bedrijfskleding die aan al je behoeften voldoet.

Niet alleen zorgt bedrukte of geborduurde bedrijfskleding voor een professionele uitstraling, het is ook een manier van marketing. Het is een subtiel maar effectief middel om je merk bij een breder publiek onder de aandacht te brengen. Jij of je medewerkers kunnen je bedrijf vertegenwoordigen, zelfs buiten de werktijden, waardoor je merkbekendheid wordt vergroot.