Verhoog de effectiviteit van je online advertenties!

Search Engine
Advertising (SEA)

Wat is ‘Search Enginge Advertising’, ofwel SEA?

Search Engine Advertising of zoekmachine adverteren is het inkopen van advertentieruimte naast en boven de natuurlijke zoekresultaten. Dat gebeurt door per opbod te bieden op bepaalde zoektermen waarbij men betaalt per klik. De meest bekende aanbieder van advertenties in zoekmachines is Google. Wanneer een webpagina beter gevonden wordt, verhoogt dat de effectiviteit van de online advertenties. Met zoekmachine adverteren (SEA) zorgen wij ervoor dat óók in het commerciële gedeelte van zoekmachines jouw bedrijf op een prominente plaats staat.

De voordelen

Het grootste voordeel van zoekmachine adverteren is dat de resultaten direct meetbaar zijn. Hieronder staan nog een aantal andere voordelen.

De nadelen

Zoekmachine adverteren heeft ook een aantal nadelen.

Wat kan BLOCC voor jou betekenen?

Wij kunnen voor jou de AdWords campagnes inrichten en optimaliseren. Hiervoor hebben wij gecertificeerde specialisten in huis die met jouw campagnes aan de slag gaan. Je krijgt van ons maandelijks een rapportage waarmee je direct inzicht hebt in de resultaten. Wil je meer weten over SEA of de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op.