BEVLOGEN

wij duiken diep in de materie

Als full service reclamebureau bedenken wij creatieve oplossingen voor de vragen van jouw bedrijf. Zo’n oplossing kan van alles zijn. Een logo bijvoorbeeld of volledige huisstijl. Maar ook complete marketing-concepten, advertenties, brochures, een website of belettering. Ieder communicatie-“probleem” zetten wij om in een creatief ontwerp.

Een kleine greep…

De vernieuwde website van Schaluinenhoeve*** staat online! 🎉
Schaluinenhoeve is hét Baarlese 4-sterren hotel voor een heerlijk verblijf op de grens van Nederland en België.
We hebben deze site in een nieuw tweetalig (Nederlands en Engels) jasje gestoken. Hij staat vol informatie over het hotel, de vergader- en trainingsmogelijkheden en de omgeving.
En met het duidelijke boekingssysteem kan je nog snel voor komend weekend een kamer boeken. ☀️

En ook de nieuwe website van BASTARD FLOORS staat online! Nadat we het ontwerp voor de site hadden klaarstaan en de structuur was ingericht, wilde de klant de site graag zelf vullen met teksten. Natuurlijk was dit geen enkel probleem. En zo staat er weer een supersterke en krasvaste site online.
BASTARD FLOORS: heel veel succes!

De grootste bedrijfswagen van Artinez Bloemwerken Baarle-Hertog is nu ook opgefrist met nieuwe signing! Met deze belettering sluiten we de complete restyling van de huisstijl af. Het nieuwe logo en bijbehorende flyers, bloemenkaartjes, stickers, reclameborden, bedrijfskleding, bouwhekdoeken, sponsorborden en nu ook alle bedrijfswagens zie je overal terug in Baarle en omgeving. Wij wensen Artinez veel succes met deze frisse look.

De ZOMER van BAARLE van cultuurcentrum Baarle. Wat een leuk project om aan te werken! Wij mochten de volledige communicatie verzorgen. Naast de programmafolder, diverse posters en flyers op verschillende formaten, een zeildoek, een programmakrant-outsert (een wát?) en social media filmpjes met de programmeringen van De ZOMER van BAARLE, hebben we ook de homepage en de evenementenpagina van de website een facelift gegeven, en is het vanaf nu ook mogelijk om online tickets te bestellen. Nou cultuurcentrum Baarle, laat het nieuwe evenementenseizoen maar beginnen!

Bij SoMa Vastgoed B.V. is momenteel het mooie bouwproject ‘De Laguyte Rijsbergen’ in verkoop. Hiervoor mochten wij de communicatie verzorgen. Naast logo- en sfeerbepaling droegen we ook zorg voor het ontwerpen en uitwerken van de website, diverse advertenties, nieuwsbrieven, presentatieborden, het bouwbord en niet te vergeten social media advertenties en berichten. Ook hebben we de uitgebreide bouwbrochure ontworpen en hiervoor het drukwerk begeleid en geleverd. Nieuwsgierig? Neem een kijkje op delaguyte.nl

Deze maand mochten we de nieuwe de website opleveren voor Lunchroom ‘t Singeltje. Deze gezellige eetgelegenheid in Baarle bestaat al meer dan 25 jaar, en is 3 jaar geleden door Elke en Arthur overgenomen. Zij miste nog een duidelijke site waarin hun liefde en passie voor de lunchroom naar voren zou komen. D.m.v. onze fotografie op locatie en passende geschreven teksten staat er nu een mooie website online, met een uitgebreid lunchmenu: lunchroomtsingeltje.nl

Heb je al opgemerkt dat Artinez Bloemwerken Baarle-Hertog in een compleet nieuw jasje is gestoken? We hebben de huisstijl mogen opfrissen met een modern nieuw logo en bijbehorende flyers, bloemenkaartjes, stickers, reclameborden, geborduurde bedrijfskleding, bouwhekdoeken, sponsorborden en noem het maar op. Binnenkort mogen we deze huisstijlontwikkeling doorvertalen naar de bedrijfswagens waarvan de belettering ook een ware facelift krijgt.
Bij een opfrissing of “re-branding” van je logo gebruiken we de kracht van je bestaande logo, maar passen deze aan naar de huidige trends. Zo kan je de juiste klanten aanspreken en je bedrijf blijven profileren. Toe aan een frisse wind of boost van jouw huisstijl? Onze vormgevers gaan graag voor je aan de slag.

Gisteren mochten we voor Nestinox hun beursstand weer opbouwen. Deze modulaire stand is vorig jaar aangekocht en zeer flexibel qua opstelling en formaat. Daarnaast kunnen ook de visuals op de wanden per beurs gepersonaliseerd worden. De stand hebben we geplaatst op een verhoogd vloersysteem met LED verlichting, waardoor alle stroomkabels netjes weggewerkt zijn. Wij wensen Nestinox vandaag en morgen veel succes op de InterSolution beurs in Flanders Expo te Gent.

Vandaag hebben we -door weer en wind- 💨 🌧️ hoog op de buitengevel van de nieuwe bedrijfsruimte van Heijden Agro hun bedrijfslogo geplaatst. Ook zijn de binnenruimtes aangekleed met grote peesdoeken van o.a. 4 en 5 meter breed die in de hoek op elkaar aansluiten. Zo zijn zij helemaal klaar voor de open dag vanavond en morgen. Veel succes!

Is er veel hinderlijke akoestiek op jouw werkplek? Overweeg dan mospanelen. Mos is een natuurlijke geluidsabsorbeerder, waardoor moswanden het geluidsniveau in jouw kantoor helpen verminderen zodat de akoestiek beter wordt.
Daarnaast zorgt een moswand voor een groene, natuurlijke uitstraling én kan mos de luchtkwaliteit helpen verbeteren.
Meer weten? Bel ons en we helpen je graag op weg. 📞 +31 (13) 507 35 60
Afgelopen maand mochten wij ook weer 3 mooie websites opleveren! Voor VR Makelaars, consortium Ervaringsdeskundigheid en Autobedrijf Laurijssen hebben we een website gemaakt met iets “extra’s”.
De woningen die VR Makelaars in hun systeem voorbereid om online te zetten, worden via een speciale koppeling rechtstreeks op de website geplaatst. Een vergelijkbare koppeling ligt tussen de website van Autobedrijf Laurijssen – Carprof Laurijssen Baarle en hun voorraad systeem voor auto’s in de verkoop. Zo hoeven zij alleen met hun bestaande systeem te werken, en wordt de website automatisch aangepast.
Bij consortium Ervaringsdeskundigheid is een module gekoppeld voor slechtziende websitebezoekers. Zo kun je via de hulpknoppen heel gemakkelijk bijvoorbeeld de lettergrootte en het contrast aanpassen. Ook voor “niet slechtziende” bezoekers draagt dit bij aan de gebruiksvriendelijkheid van de website. Heb jij hier al wel eens gebruik van gemaakt?
Regelmatig mogen wij met ondernemers meedenken over hun logo en huisstijl. Voor SfeerFX hebben wij de volledige huisstijlontwikkeling gerealiseerd: logo, beeldmerk, lettertype, kleurgebruik en beeldgebruik. Dat hebben we doorvertaald naar specifieke items zoals een visitekaartje, briefpapier, pen, stickers en presentatiepapier. Dit zorgt voor herkenbaarheid en vertrouwen bij (potentiële) klanten. Naast deze “standaard” presentatiemiddelen zijn er nog veel meer mogelijkheden. De komende dagen zullen we er nog een aantal delen ter inspiratie!
Huisstijl ontwikkeling is echt niet alleen nodig voor startende ondernemers. Een opfrissing of “re-branding” van je logo kan er voor zorgen dat je (weer óf meer) de juiste klanten aanspreekt. Zonder direct je herkenbaarheid te verliezen.
Toe aan een frisse wind of boost van jouw huisstijl? Onze vormgevers gaan graag voor je aan de slag.
Vorige week hebben we de montage van de buiten signing voor Omnicol in Weelde afgerond. Omnicol heeft het afgelopen jaar hun Omnihuis en kantoor volledig vernieuwd. Daar hoort een passende bewegwijzering buiten bij. We hebben samen met Omnicol o.a. de bewegwijzering aan de straat en aan het pand; de parkeerbordjes; en de expeditie route vorm gegeven.
Bij de keuze voor het materiaal houden we, naast uitstraling, ook rekening met duurzaamheid. Zo kunnen de borden als het goed is jaren mee. Gemiddeld staan de palen van dit soort borden 1/3e onder de grond, en 2/3e boven de grond. Dat is niet altijd mogelijk, bijvoorbeeld door beton in de grond. Ook dan komt onze creativiteit goed van pas, om voor elk bord de beste oplossing te vinden.
Voor De ACHT Tweewielers Chaam hebben we eind vorig jaar de nieuwe huisstijl met logo mogen ontwikkelen.
Uiteraard hoort daar nu ook de vertaling naar een website bij.
Wist je dat de ACHT ook een ruim verhuuraanbod heeft? Via deachttweewielers.nl én verschillende punten rondom Chaam kun je elektrische fietsen, bakfietsen, mountainbikes, E-Chopper en AGM Goccia’s huren.

Afgelopen weekend vond in Rosmalen het EK veldrijden plaats met onze klant Omnicol als fiere sponsor. En dat was te zien! Met de groene boarding-reclame en de grote inflatable die wij voor ze maakten, vielen ze zeker op.

Buro Medical, de nieuwe medische tak van buro Nexus, verbindt zorgprofessionals aan geschikte opdrachten. Naast o.a. office branding en gevelbelettering, ontwierpen wij diverse kantoorartikelen voor dit jonge bedrijf. Met lof voor alle medewerkers in deze extra zware tijd.

Nieuwe gevelbelettering aangebracht bij onze (bijna) buren: Glashandel Spitters.

Cortenstaal is niet zomaar een roestig metaal. Een speciale behandeling maakt het hoogwaardig, duurzaam en hufterproof. Voor Toerisme Merksplas produceerden wij deze rolstoelvriendelijke infoborden bij het bezoekerscentrum van de Kolonie.

Omdat de dagen nu snel korter worden, monteerden wij verlichte gevelbelettering boven de ingang van fietsenwinkel Guy Ruts. Hét adres voor e-bikes tot fietslampjes.

‘De Schrijver’ was weer een mooi bouwproject waarvoor wij, in opdracht van Maas-Jacobs, de communicatie mochten verzorgen.

De infomarkt over het cursusaanbod van cultuurcentrum Baarle gemist? Gelukkig is er het krantje nog! Deze uitgave, geheel in lijn met de nieuwe huisstijl, werd weer volledig door ons ontworpen en uitgevoerd.

Gelukkig zijn de grenzen weer open. En weten toeristen in Baarle precies in welk land ze zijn. Mede dankzij nieuwe, vrolijke banieren die we maakten.

Game on! Laat je skills zien met gepersonaliseerde speelkaarten. Deze maakten wij voor Autoservice van Alphen.

Door de bijzondere omstandigheden wat later dan je van ons gewend bent. Maar de nieuwste BAARLEZINE ligt weer voor je klaar! Vol leuke en interessante informatie over ons mooie dorp en de omgeving.

Hoe wijs je mensen erop om anderhalve meter afstand te houden? Met “branded” vloerstickers bijvoorbeeld. Deze maakten wij voor buro NEXUS.

Hoe duurzaam is jóuw huis? Voor Wibro ontwikkelden wij de Wibrometer. Vink jouw voorzieningen af en zie in één oogopslag wat je nog meer kunt verduurzamen aan je woning.

Word jij ook een beetje eenzaam van die #lockdown? Dan is het extra leuk een kaartje te krijgen. Voor buro Nexus maakten wij deze serie.

De Omnicol Flooring Truck pompt egalisatievloeren op locatie. Wij zorgden ervoor dat ie niet te missen is!

‘k Heb m’n wagen vol geladen met… vers brood. Dat zie je nu ook aan de buitenkant van de bestelbus van Bakkerij Adams. Van ontwerp tot uitvoering, wát een leuke klus!

De nieuwe locatie van Jan Verschuuren BV magazijninrichting is ook ‘s avonds en met donker weer nu goed zichtbaar. Fijn dat wij ze mogen laten ‘shinen’ 😉

Iedereen is uniek. Dus ook de website voor Uniek tandprothetiek & mondzorg.
ubentuniek.nl

Van wc-vloertje tot luchthavenhal: alle vloeren vlak met tips & tricks uit de strooifolder.

Laat zien wie je bent! Met leuke gadgets bijvoorbeeld.

Ooit stilgestaan bij die witte lijnen op sportvelden? Nee? Vandaar de nieuwe productbranding van Selectline. Hun machines trekken strakke lijnen in het (kunst)gras.

Zij bouwen unieke fietsen. Wij bouwen unieke websites:
brauncycling.com

In Baarle is de grens vernieuwd! Bij De Biergrens plakten wij nieuwe grenslijnen en maakten een gevelbord en beachvlaggen. Afgelopen zondag was de feestelijke opening.

De gemeentebegroting Baarle-Nassau 2020 in één oogopslag.

Jumbo Bart en Katja de Bresser Baarle-Nassau bestaat 7 jaar en is onlangs behoorlijk vernieuwd. Daarom mocht wij een mooi magazine voor ze maken.

Stroom nodig tijdens de bouw? Je vindt het op de duidelijke website van
bouwenergie.nl

Een nieuwe bestemming, een nieuwe bestickering. Sinds gisteren is Van Kaam & Partners Financials gevestigd aan de Stationsstraat in Baarle-Nassau. Succes op deze nieuwe locatie!

CCB wordt cultuurcentrum Baarle. Daar hoort een nieuwe huisstijl én website bij.
cultuurcentrumbaarle.eu

Donjon de Crupet zoekt een kasteelheer of -vrouw. Daar hoort een stijlvolle website en uitnodiging bij. Mét authentieke lakzegel.
donjondecrupet.eu

Deuren gaan open bij Schaluinenhoeve. Nu met keycard in eigen huisstijl.

Een sneaky peek tijdens de draaidagen Omnicol voor de nieuwe instructievideo’s. In samenwerking met Dutchvisuals.

Een totaalpakket aan communicatie voor Maas-Jacobs t.b.v. Project Kastanjelaan Made.

PrikEnergie levert energie uit Nederland tegen een eerlijke prijs. Daar hoort een duidelijke en toegankelijke website bij.
prikenergie.nl

Logo en huisstijl voor Safety 1st Nederland: een nieuw bedrijf voor advies, instructies en examens op het gebied van veiligheid.

Nieuwe huisstijl voor De Financiën in Loon op Zand.

Ontdek, kijk, luister, proef en meer op de opendag ccbaarle 15 september.

Daar wil je wel koffie drinken! ‘t Koffiehoekske kreeg van ons een krijtbord met houten lijst voorzien van nieuw logo op afstandhouders.

Aan de slag bij omnicol? Dan ontvang je deze uitgebreide welkomstbrochure!

Leergierig? De nieuwe CCB-cursuskrant staat weer vol leuke cursussen!

Officebranding bij Buro Nexus Nijmegen.

Vind de mooiste lijm- of voegkleur bij jouw tegels of stenen.

Brand in je keuken? Gelukkig heeft de brandweer bij @LION goed kunnen oefenen! Ontwerp & bestickering oefencontainer.

Een poster van textiel en ander eco-friendly presentatiemateriaal voor de GGD.

Een voetbalveld zonder lijnen? Niet handig! Gelukkig maakt Selectline speciale markereringsverf voor alle sporten. Nu met nieuwe etiketten.

Een leuke rondleiding voor schoolkinderen voor Jumbo Bart en Katja de Bresser Baarle-Nassau. Met bijbehorend vrolijk vragenboekje.

Gepersonaliseerde petten, ook dat regelen wij.

Officebranding Buro Nexus Breda.

Infographics: in één oogopslag een bulk aan informatie. Deze is voor FRITS.

Vers van de pers: de nieuwe BAARLEZINE!

muurdesign Eeterij Lambik.

Bij Buro Nexus staan mensen centraal: een mooi uitgangspunt voor de nieuwe corporate identity die wij voor hen ontwikkelden. Het resultaat: grote, gerasterde beelden voor huisstijl, website, beurs, kantoor en alles wat “Nexus” moet uitstralen.

Plakletters: het belangrijkste marketinginstrument voor bedrijven. Op ramen, auto’s, de gevel en in je interieur. Wij bedenken, ontwerpen en voeren het voor je uit!

Varend over de Donau, Main, Saône of Rijn kom je langs prachtige steden. In opdracht van diverse rederijen/van Ammers bv maakten wij ook dit jaar weer honderden actuele stadsplattegronden met een oplage van meer dan 1 miljoen exemplaren. Een bulk aan info!

In het kantoor van Fintro Poppel pasten wij nieuwe Office Branding toe met wallpapers, akoestische muurbekleding en diverse beletteringen.

Staatssecretaris Blokhuis was gisteren op werkbezoek bij FRITS, een plek waar mensen een adempauze kunnen nemen in een omgeving die rust en ruimte biedt. Voor dit mooie initiatief mochten wij logo, huisstijl en algehele uitstraling ontwerpen.

Mooi Mos! Ook By Kristel, kapsalon in Baarle-Nassau, plaatsten wij een moswand als natuurlijke blikvanger die tegelijkertijd de akoestiek verbetert.

LION is de nieuwe naam voor Haagen. Dat moet natuurlijk overal doorgevoerd worden. Een flinke klus voor ons. Maar dan ben je tenminste ook duidelijk herkenbaar.

Simply Made ontzorgt bedrijven waardoor het runnen van je onderneming simpeler én leuker wordt. Zo ook hun website die wij mochten bouwen: no nonsense en toegankelijk.
simplymade.nl

Na het aanpassen van logo en diverse huisstijlelementen is nu ook de nieuwe, door ons ontwikkelde website van IOSense online. Check hem zelf:
iosense.nl

Bij Q-RO plaatsten wij een moswand in het kantoor. Het resultaat is niet alleen een prachtige, natuurlijke blikvanger, maar het mos verbetert ook de akoestiek, is onderhoudsvriendelijk en gaat jaren mee.

Met goede voornemens kun je niet vroeg genoeg beginnen. En dan krijg je de spullen ervoor ook nog eens toegestuurd in dit leuke doosje!

Maas-Jacobs realiseerde i.s.m. woningcorporatie Alwel 32 stijlvolle woningen in Roosendaal. Om daar zichtbaarheid aan te geven ontwierpen wij een alomvattende campagne (off- en online) met logo, bouwbrochure, bouwbord, advertenties en alles op het gebied van vastgoedcommunicatie.

Om de verhuur van een nieuwe commerciële ruimte aan de Stationsstraat in Baarle aan te prijzen, ontwierpen wij in opdracht van Baarl’s Roem raamvullende stickers. Dat ziet er leuker uit dan lege winkelramen en is tegelijkertijd informatief.

Een compleet “nieuw” wagenpark voor Van den Bosch Wegenbouw. Onze carwrappers gaven alle wagens een nieuwe look in de overkoepelende huisstijl. Die vallen weer op onderweg!

Waarom zou een visitekaartje altijd van papier moeten zijn? IOSense, waarvoor wij een complete huisstijl-make-over mochten ontwerpen, kreeg van ons PVC-visitekaartjes. Dan val je nog meer op!

Te Fiti, de kracht van helende stenen. Een kleurrijke huisstijl voor deze nieuwe, spirituele onderneming in Baarle Nassau.

Slijterij Wijnhandel De Drie Dennen rijdt vanaf vandaag extra opvallend rond! Wij ontwierpen en realiseerden een complete carwrap en maakten daarmee van hun bedrijfsbus een niet te missen reclameobject.

Fit in een goeie outfit. Daar hoort een snelle uitstraling bij. Voor hardlopenwinkel.nl ontwierpen wij deze frisse huisstijl en verzorgden o.a. de gevelbelettering.

Een nieuw pand voor Mark Geerts van Mark Geerts installatiewerken. Trots dat wij daarvoor de gevelreclame mochten verzorgen. Mark, succes!

Van oude retrobus tot hippe foodtruck. Kusters Carrosserie maakt het! Daarom maakten wij voor hen een logo, huisstijl en website.

Een nieuw seizoen, een nieuwe garderobe. N.a.v. hun nieuwe collectie maakten wij voor van der Sluis mode kaarten, advertenties en een ledschermadvertentie.

Het actuele aanbod van cursussen vind je in de nieuwe cursuskrant die wij voor het Cultureel Centrum Baarle mochten maken. Woon je in Baarle-Hertog, Baarle-Nassau, Ulicoten, Castelré, Alphen of Chaam? Dan ligt hij deze week op je deurmat.

Een jong bedrijf vraagt om een frisse huisstijl. Ons ontwerp voor RVD installatiewerken.

Pimp je kantoor! Bijvoorbeeld met textielframes aan de wand. Van idee tot uitvoering. Wij regelen het voor je. 😀

Van sigarenfabriek naar nieuwbouwcomplex. Wij mochten de bouwbrochure ervoor ontwerpen (in opdracht van Baarl’s Roem).

Op montage bij ondernemerscentrum “bij de Looierij”

Gelukkig hebben wij geen hoogtevrees… nieuwe gevelbelettering voor Dierenkliniek Breda

Bewegend beeld valt op. Daarom maakten wij voor Maas-Jacobs, naast een logo, bouwbrochure en presentatiemateriaal deze advertentie als onderdeel van de social media campagne voor hun project Mahlerpark Tilburg.

Heb je ze al zien rijden in de roze BLOCC-auto vol BAARLEZINES? Binnenkort ligt ie bij alle Baarlenaren in de bus. Maar voor wie niet kan wachten of buiten Baarle woont, wordt hij deze week al verspreid onder winkels en bedrijven waar je hem gratis kunt meenemen. Dit jaar met een handig uitneembare enclavewandeling. En met 60 pagina’s is hij bovendien dikker dan ooit. Dat is dus extra veel leesplezier!

De nieuwe gevel van Jumbo Bart en Katja de Bresser Baarle-Nassau maakt zichtbaar hoe uniek ons dorp is. Je ziet er alle enclaves en de bewegwijzeringsbordjes naar bijvoorbeeld pindakaas 😉 zijn zelfs geheel in stijl van Place Brand Concept Baarle. Tof dat we dit mochten ontwerpen en uitvoeren.

In de omgeving van Baarle is het prachtig wandelen. In Zondereigen bijvoorbeeld. En dan is het nog leuker als je iets over de streek te weten komt. In opdracht van de Vlaamse Landmaatschappij produceerden en plaatsten wij daarom een aantal informatieborden van cortenstaal en een verrassend doorkijkvenster bij Vossenberg en de Ginhovense Velden.

Wie wil dat nou niet: een reisje langs de Rijn Rijn Rijn (of een andere mooie rivier in Europa zoals de Donau, de Main of Saône). Voor al die prachtige steden langs de rivieren ontwierpen wij in opdracht van diverse rederijen via van Ammers bv honderden versies stadsplattegronden met bezienswaardigheden in een oplage meer dan 1 miljoen. Een hele bulk vol interessante informatie!

Je kent het wel. Je bent drukdrukdruk, maar wil onderweg toch iets gezonds eten en/of drinken. Vanaf vorige maand kan dat bij SERVED, een hip juice, sandwich & coffee café aan de Coolsingel in Rotterdam. Wij realiseerden voor hen een logo met bijpassende huisstijl voor diverse items: van koffiebeker en klantenkaart tot take-away-bag en menubord.

Wij hebben in opdracht van de Lindeboom een zeildoek van 10m2 gerealiseerd. Laat de carnaval nu maar beginnen!

De Gemeente Baarle-Nassau kijkt vooruit. Dat doet ze door vragen te stellen als: Wie zijn we? Wat komt er op ons af? Wat willen we bereiken? Hoe gaan we dat doen? De speciaal opgestelde toekomstvisie is een handvat om deze vragen te beantwoorden. De aftrap ervan werd gisteren gedaan met het overhandigen van een exemplaar aan de commissaris van de Koning, Wim van de Donk. Het boekje is ook een uitnodiging aan iedereen om mee te werken aan het toekomstbeeld van Baarle. We zijn daarom trots dat wij het mochten ontwerpen.

Aan de Keenseweg in Etten-Leur realiseert Maas-Jacobs zeven stijlvolle woningen op loopafstand van het centrum. De verkoop ervan is inmiddels begonnen. Om inzicht te krijgen en op de hoogte te blijven van dit mooie project ontwierpen wij een totaalpakket aan marketing-tools, waaronder advertenties, presentatieborden en rolbanners. Maar ook een bouwbord en -brochure en uiteraard de nodige online middelen: van een Facebookpagina en -campagnes tot een digitale nieuwsbrief en landingpage.
Als je nu niet up to date blijft, ligt het toch echt aan jezelf 😉

Buro Nexus heeft een nieuwe vestiging geopend op een werkelijk fantastische locatie! Binnenin de Bredase St. Annakerk werd een uniek kantoor gerealiseerd. Wij mochten er de branding verzorgen met het ontwerp en de montage van o.a. raamsigning.

Geen zin in de winter? Kijk dan eens op de compleet vernieuwde site van Immo Verhoeven Spanje met woningen van een viertal aanbieders aan de Spaanse kust. Wij gaven de site niet alleen een nieuwe kleurstelling, maar namen ook de layout van het woningaanbod onder handen. Alles in twee talen: Nederlands en Engels. Het opschroeven van je Spaans is voor eigen rekening.
kantoorverhoeven-spanje.be

Zelf werken met Beton Ciré van Design Beton BV? Bij Beton Aparte staan de benodigde materialen en gereedschappen overzichtelijk in een fraaie, nieuwe stelling waarvan wij de lichtbakplaten en full colour-prints verzorgden. Het professionele advies krijg je er gratis bij.

Aan een keycord kan je natuurlijk je sleutels hangen. Of een badge. Of wat dan ook dat je niet wil verliezen.
Voor Buro Nexus, een bedrijf voor projectsourcing in de technische sector, maakten wij keycords in hun eigen, unieke huisstijlkleuren. Uiteraard bedrukt met logo en URL.

Vaak missen kantoorruimtes sfeer en beleving. Zo niet bij Q-RO Vastgoedbeheer. Voor deze professionele verhuurorganisatie transformeerden wij een glaswand in een schijnbaar stenen muur m.b.v. full-colour bedrukte, glasheldere folie. Het resultaat geeft, naast een stijlvolle werkplek, ook een bijzondere vorm van gezichtsbedrog.

Van Rooij Makelaardij is al jaren een bekende makelaar in Baarle en omgeving. Met een vestiging in Poppel is het bedrijf inmiddels flink gegroeid. Tijd voor een nieuwe naam en bijpassende huisstijl. Wij zijn trots dat wij dat hebben mogen ontwerpen: logo, gevelbelettering, website en alles wat binnen de huisstijl valt. Wij wensen VR makelaars veel succes met de nieuwe en naam en uitstraling!
vrmakelaars.com

Een handig meeneemtasje van Jumbo Bart en Katja de Bresser Baarle-Nassau. Dus nooit meer je armen vol losse spruitjes, tomatensap, olijfolie, honing en wat je maar kan dragen (of juist niet), omdat je een tas vergeten was. Deze stop je namelijk zó in je jaszak. Je krijgt ‘m als je voor 35 euro boodschappen doet. En je kan er ook nog eens mee gezien worden: dáár hebben wij voor gezorgd!

Het Place Brand Concept voor Baarle gaat vaste vormen krijgen. Na een aantal succesvolle brainstormsessies met stakeholders en belanghebbenden zijn wij verheugd het nieuwe logo voor Baarle aan de ‘buitenwereld’ te mogen tonen!
In het beeldmerk worden de enclaves gevisualiseerd door twee overlappende vormen die op zichzelf staan, maar ook gezamenlijk een tussenvorm hebben. De vormen liggen als trouwringen over elkaar, als een huwelijk tussen Hertog en Nassau. Het beeldmerk verwijst tevens naar de Google placemark, waardoor letterlijk Baarle op de kaart gezet wordt. Uiteraard wordt het prachtige buitengebied van Baarle niet vergeten: een bladvorm verwijst hiernaar, maar ook de slogan: buiten in binnenland. Een zin die natuurlijk ook staat voor de enclaves als stukjes buitenland in het binnenland. Maar met alleen een logo en slogan voor Baarle zijn we er nog niet. Dit is pas het begin! Baarle moet haar unieke enclavesituatie uitstralen, voelbaar maken, ademen, beleven. En daar hebben we Baarlenaren voor nodig. Wil je ook meedenken? Kijk dan op baarlebranding.info

LEERGIERIG? Het cursusprogramma van St. Cultureel Centrum Baarle valt deze week in de regio Baarle op de deurmat. Wij mochten deze uitgave volledig verzorgen. Bekijk het volledige cursusaanbod op
cultuurcentrumbaarle.eu

Op het industrieterrein van Baarle-Hertog bouwt Haneveer bvba, expert in ramen, deuren en toebehoren, momenteel een gloednieuw bedrijfspand. Het gebouw is lekker ruim opgezet, waardoor je vrijwel altijd meerdere zijden van het pand tegelijkertijd kunt zien. Wij maakten daarvoor een passende gevelbelettering van indirect verlichte doosletters aan de voorzijde en acrylox letters aan de zijkant. Daar rijd je niet meer onopgemerkt aan voorbij!

SMO Breda is een organisatie met activiteitenlocaties en woonvoorzieningen voor mensen die niet in staat zijn zelfstandig te wonen. In de huisstijl van SMO is voor iedere activiteitencategorie een unieke vorm met bijbehorende kleuren gekozen met als overkoepelend motto: “ik wil meedoen”. Voor de diverse locaties ontwierpen en monteerden wij in lijn met de huisstijl de bewegwijzering. Zo zijn alle locaties en voorzieningen voor iedereen goed vindbaar.

Maas-Jacobs realiseert aan de Keenseweg te Etten-Leur zeven stijlvolle woningen. Bijzonder aan dit project is dat de verkoop ervan geheel digitaal verloopt. BLOCC leverde een totaalpakket aan online marketing-tools: van een nieuwsbrief-mailing, een speciale landing page waar je je kunt inschrijven tot gerichte Facebook advertising: Keenseweg Etten-Leur. Zo blijf je steeds up to date van de laatste ontwikkelingen!

Schaluinenhoeve, het eerste viersterrenhotel dat Baarle rijk is, is vanaf woensdag 21 juni officieel geopend. Om goed vindbaar te zijn, werd door ons in navolging van logo, drukwerk en website, een stijlvolle gevelbelettering geplaatst. Kom zelf kijken op de Open dag Schaluinenhoeve op zondag 9 juli!

Real Veal staat voor kwaliteitskalfsvlees. Daar hoort een kwaliteitslogo en -huisstijl bij. En een stijlvolle belettering op het wagenpark. Top dat wij dat allemaal voor ze mochten realiseren!

Vorige week maakten we zonnige foto’s, vandaag staan ze op de nieuwe website van Schaluinenhoeve. We zij trots dat we voor deze mooie plek in een prachtig groene omgeving de complete huisstijl mochten maken. Vanaf eind van deze maand geopend en zeker de moeite waard!
schaluinenhoeve.com

Je hebt ‘m vast al langs zien komen of in de bus gehad: de BAARLEZINE van dit seizoen. We hebben er weer hard aan gewerkt om er ook dit jaar weer een mooi, informatief en lekker leesbaar magazine van te maken. Heb je hem (nog) niet? BAARLEZINE is gratis af te halen bij het VVV en veel bedrijven in Baarle. Wij wensen iedereen veel lees- en kijkplezier!

Het Bels Lijntje bestaat 150 jaar! We zijn supertrots dat wij mochten bijdragen aan dit jubileum met het ontwerp en de uitvoering van onder andere het logo, routebordjes, folders, de website en een hele bijzondere, mobiele expo.

Voor Tessenderlandt Scholengemeenschap in Breda mochten wij dit opvallende geveldoek van 6 x 5,5 meter plaatsen. Een nieuw framesysteem zorgt voor een superstrak resultaat zonder vervelende elastieken in beeld. Ook ’s avonds goed zichtbaar door subtiele ledlampen die tot 8 meter uitlichten. Opvallend!

Dit weekend is het zo ver: dan opent Beaux Bateaux, een nieuw restaurant op een prachtige locatie aan de Kaai in Turnhout, haar deuren. Wij mochten de complete huisstijl voor dit restaurant aan het water maken: van logo tot gevelbelettering, van pochetten tot kleding en nog veel meer. We wensen Beaux Bateaux veel succes en zonnige terrasdagen!

NIEUWSBRIEF


VACATURES


Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures. Kunnen we jou niet laten lopen? Overtuig ons en stuur ons je motivatie en CV.

CONTACT


BLOCC creatieve communicatie
Smederijstraat 17 | 5111 PT Baarle-Nassau
T +31 (0)13 - 507 35 60 | info@blocc.nl

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google